Dr. Elena-Silvia Nada, medic ginecolog
Asistent Universitar

Dr. ELENA-SILVIA NADĂ

-Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie
-Asistent Unversitar UMF Carol Davila București
-Doctorand în Științe Medicale

As. Univ. Dr. Elena-Silvia Nadă, este medic specialist obstetrică-ginecologie, asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și doctorand în științe medicale.

Este o persoană caldă, altruistă, ambițioasă și mereu cu zâmbetul pe buze, ce oferă respect deplin pacienților.

Dr. Elena-Silvia Nadă are o experiență de peste un deceniu în obstetrică-ginecologie, iar principalele sale competențe sunt: ecografie obstetricală, ecografie ginecologică, chirurgie laparoscopică ginecologică, tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată (FIV – fertilizare in vitro).

Un interes special îl acordă asupra Tratamentului Infertilității Cuplului, Reproducerii Umane Asistate (FIV – Fertilizare in Vitro), precum și conduitelor în urgențele ginecologice și obstetricale.

Pasiunea pentru meserie, răbdarea, empatia și respectul față de paciente, au determinat-o să participe la numeroase congrese de specialitate și să publice articole în reviste de renume naționale și internaționale și să elaboreze lucrări științifice de mare impact, specializate pe ramura medicală de obstetrică-ginecologie.

As. Univ. Dr. Elena-Silvia Nadă este de părere că răbdarea și respectul față de pacienți, sunt esențiale în desfășurarea actului medical și în stabilirea relației medic-pacient.

COMPETENȚE

🩺 Ecografie Obstetricală și Ginecologică
🩺 Colposcopie
🩺 Histeroscopie

🩺 Chirurgie Laparoscopica Ginecologică
🩺 Tratamentul Infertilității Cuplului și Reproducere Umană Asistată (FIV)

🩺 Ecografie Obstetricală și Ginecologică
🩺 Colposcopie
🩺 Histeroscopie
🩺 Chirurgie Laparoscopica Ginecologică
🩺 Tratamentul Infertilității Cuplului și Reproducere Umană Asistată (FIV)

PROGRAMĂRI

Parteneri