Dr. Alexandra Bojescu - Pediatrie

Dr. BOJESCU ALEXANDRA ANDRADA

-Medic Specialist Pediatrie
-Doctorand în Științe Medicale

Dr. Alexandra Bojescu este medic specialist pediatrie și medicină de familie. Mai mult de atât este doctorand în științe medicale.

Este o persoană blândă, calmă și atentă la cerințele pacienților, mai ales a celor mici.

În ceea ce privește grija pentru copii, devotamentul doamnei doctor este reflectat în participarea la numeroasele conferințe și congrese organizate de Societatea Română de Pediatrie și Societatea Națională de Medicina Familiei.

Principalele specializări în cadrul cărora acordă un interes sporit sunt: ecocardiografie pediatrică, electrocardiogramă pediatrică, ultrasonografie generală și telemedicină pediatrică.

Dr. Alexandra Bojescu susține faptul că medicul pediatru este aliatul părinților pe tot parcursul creșterii și dezvoltării copilului.

De aceea, pentru o creștere și dezvoltare armonioasă, în parametri normali, circumstanță supravegheată neîncetat de către medicul specialist pediatru, trebuie în primul rând să existe o comunicare medic-părinți și nu în ultimul rând, o relație prietenoasă cu pacienții copii și tineri, pentru ca totul să fie dus la un bun sfârșit.

Dr. Alexandra Bojescu este la rândul ei mamă și întelege din propria experiență, cât de însemnat este să primești sprijinul medical adecvat, de specialitate, în perioada cea mai frumoasă din viață și anume, copilăria.

COMPETENȚE

📌 Ultrasonografie Generală
📌 Electrocardiogramă (EKG)
📌 Telemedicină

SPECIALIZĂRI

🏆 Pediatrie
🏆 Consultații medicină generală
🏆 Telemedicină

PROGRAMĂRI

Parteneri