CLINICA DR. ALBU, a intrat pe piața serviciilor medicale în 1998.

CLINICA DR. ALBU – Centrul medical de excelență, care asigură asistență medicală completă, specializată, prin cele mai performante echipamente în domeniu, cu ajutorul unei echipe medicale de prestigiu formată din cadre universitare, doctori în științe medicale, medici primari și medici specialiști, nume de prestigiu ale medicinei românești.

Suntem pioneri în domeniul Medicinei Materno-Fetale, primii care am efectuat în România, evaluări de risc Genetic (Dublu test, Triplu test, etc.), Amniocenteza (1999) și Biopsia de Vilozități Coriale (2001).

În domeniul Medicinei Materno-Fetale și al Geneticii Medicale, am elaborat și publicat numeroase articole și studii de specialitate recunoscute în întreaga lume.

De-a lungul timpului, eforturile noastre au fost încununate printr-o serie de distincții, medalii și premii, ca o recunoaștere a dorinței permanente de afirmare si menținere a celui mai înalt standard de calitate și eficiență a serviciilor medicale destinate asistenței ambulatorii a mamei, copilului și a familiei.

Suntem singura echipă complexă de medici, cadre didactice universitare de prestigiu ale Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, ce lucrează în domeniul Diagnosticului Genetic Prenatal, cu dublă specializare.

Folosim doar cele mai noi echipamente pentru ca toți pacienții să beneficieze de cele mai performante tratamente, servicii și investigații.
Echipa noastră medicală este formată doar din medici de prestigiu, cu zeci de ani de experiență în spate.

Încă de la înființare ne-am remarcat prin calitatea serviciilor medicale specializate și anume:

  • Obstetrică-Ginecologie
  • Medicină Materno-Fetală
  • Echografie 4D
  • Genetică Medicală
  • Oftalmologie
  • Laborator Analize Medicale

Staff-ul nostru vă stă la dispoziție zilnic, pentru a vă programa în cel mai scurt timp posibil.

Facem tot ce este posibil pentru a satisface exigenţele tuturor pacienților care calcă pragul clinicii, cu acelaşi profesionalism, echipament performant, medici de prestigiu, programări rapide și corectitudine.

Pentru că încrederea în actul medical este cea mai importantă, CLINICA DR. ALBU, dispune de sistemul logistic necesar pentru păstrarea confidențialității datelor pacienților noștri.

30
ani de experienta
50000
pacienti satisfacuti
4320
nasteri efectuate
30
premii si distinctii